Contact gegevens

Emsflower GmbH
Carl-von-Linné-Str. 1
48488 Emsbüren Deutschland

T +49 5903 93553 0
F +49 5903 93553 11
E info@emsflower.de

Indoorspeelplaats

Ook voor de kinderen is Emsflower een heerlijke plek om te leren maar ook om te spelen. In ons overdekte speelparadijs gaat de tijd altijd te snel. Elke dag geopend, GRATIS toegankelijk en bovendien volledig overdekt dus altijd plezier, weer of geen weer!

Als de begeleiders even heerlijk bijkomen op het aangrenzende terras kunnen de kids oneindig springen in het luchtkasteel, volop actie beleven op de stormbaan en graven in de zandbak. Ga ravotten in de klim-kubus, roetsj naar beneden en rijd tot slot een rondje op de skelter.

Natuurlijk kan er ook buiten gespeeld worden. Even een frisse neus halen of spelen in de zandbak. Overigens staat veiligheid hierbij voorop, al onze toestellen zijn dan ook goedgekeurd door de TUV.

Bezoek aan de dieren

Om weer een beetje tot rust te komen is het heerlijk om een bezoek te brengen aan het hertenkamp met damherten, geitjes en  mini-hangbuikzwijn "Theo". 

Speuren met Emsy

Om alles te weten te komen over de tropentuin kunnen de kinderen het vragenspel met Emsy doen. Tijdens de rondwandeling  komen de kinderen een aantal keren Emsy tegen. Door het beantwoorden van de vragen wordt een bezoek aan de tropentuin een uitdaging!

Onze aangrenzende kiosk heeft allerlei lekkers om dit uitje voor u en uw kinderen compleet te maken. We wijzen erop dat het nuttigen van door u zelf meegebracht eten en drinken niet toegestaan is.

 

We zijn gecertificeerd als kind -en familievriendelijk bezoekerspark.
Meer informatie hierover vindt u onder www.familienland-emsland.de

Overdekte kinderspeelplaats

Overdekte kinderspeelplaats

Zandbak

Familievriendelijk bezoekerspark