Contact gegevens

Emsflower GmbH
Carl-vonLinné-Str. 1
48488 Emsbüren Deutschland

T +49 5903 93553 0
F +49 5903 93553 11
E info@emsflower.de

Rondleiding

Hier kunt u zich gemakkelijk online voor een bezichtiging met onze gids aanmelden. Indien de door u gewenste datum en tijdstip beschikbaar zijn, ontvangt u van ons per omgaande een schriftelijke bevestiging. Uw aanmelding is geldig indien u onze bevestiging heeft ontvangen.

Is het door u gewenste tijdstip niet meer beschikbaar dan zullen wij zo snel mogelijk schriftelijk of telefonisch met u contact opnemen.


Maakt u een keuze uit één van de volgende rondleidingen (tijdsduur ca. 90 min.):

Bloemenpracht

In deze rondleiding zult u alles te weten komen over Emflower. U wandelt door de tropische –en cactustuinen, waar u veel informatie krijgt over de planten en dieren. In de showkas wordt u van alles vertelt over de snijbloemen en verschillende soorten groenten die daar geteeld worden. Via een 300 meter lange loopbrug gaat u de productiehal in, waar u van bovenaf kunt bekijken hoe het er in Europa’s grootste kwekerij in pot –en perkplanten aan toe gaat.

Productie en techniek

Deze rondleiding richt zich in het bijzonder op de technische kant van ons bedrijf. U wordt meegenomen op een route zoals bij de rondleiding “Bloemenpracht”, waarbij de nadruk ligt op informatie en wetenswaardigheden over de productie, logistiek, bedrijfsvoering en energie.

Wondere wereld van vlinders

Tijdens deze rondleiding krijgt u in het bijzonder informatie over de prachtige vlinders die bij Emsflower te bewonderen zijn. Verbaas u over de bijzondere kleuren en de heerlijke geuren van de mooie bloemen in het park. Bij deze tour ziet u ook de andere hoogtepunten van ons Erlebnispark, zoals bij de rondleiding “Bloemenpracht” beschreven is.

Vult u a.u.b. alle velden van het volgende formulier in. Door het invullen vergemakkelijkt u onze afhandeling. Dank u.