Arrangementen 2018

Algemene informatie over onze groepsarrangementen:*

Over de dagindeling kan worden overlegd 
Vooraf aanmelden is gewenst
Gemaakte keuzes gelden voor de gehele groep
Onze arrangementen richten zich op groepen vanaf 15 personen.
Bij ieder arrangment kunt u een keuze maken uit één van onderstaande rondleidingen:

Bloemenpracht

In deze rondleiding zult u alles te weten komen over Emflower. U wandelt door de tropische –en cactustuinen, waar u veel informatie krijgt over de planten en dieren. In de showkas wordt u van alles vertelt over de snijbloemen en verschillende soorten groenten die daar geteeld worden. Via een 300 meter lange loopbrug gaat u de productiehal in, waar u van bovenaf kunt bekijken hoe het er in Europa’s grootste kwekerij in pot –en perkplanten aan toe gaat.

Productie en techniek

Deze rondleiding richt zich in het bijzonder op de technische kant van ons bedrijf. U wordt meegenomen op een route zoals bij de rondleiding “Bloemenpracht”, waarbij de nadruk ligt op informatie en wetenswaardigheden over de productie, logistiek, bedrijfsvoering en energie.

Wondere wereld van vlinders

Tijdens deze rondleiding krijgt u in het bijzonder informatie over de prachtige vlinders die bij Emsflower te bewonderen zijn. Verbaas u over de bijzondere kleuren en de heerlijke geuren van de mooie bloemen in het park. Bij deze tour ziet u ook de andere hoogtepunten van ons Erlebnispark, zoals bij de rondleiding “Bloemenpracht” beschreven is.

Wij sturen u ook graag onze brochure per post toe. Klik hier voor de online versie.

Contact via info@emsflower.de of telnr. 0049-5903935530

*prijs -en programmawijzigingen onder voorbehoud

Uitleg over groente

Intern transport

Tropentuin

Mini- Emsflower